Däckbyte i Gimo

Annons:
Billigt och bra däckbyte i Gimo - här guidar vi dig till alla däckfirmor som erbjuder snabbt och billigt däckbyte i Gimo. Om du bor i eller i närheten av Gimo och behöver hjälp med däckbyte, däckservice eller däckförvaring så hittar du här de bästa och mest pålitliga däckfirmorna i Gimo. Att byta däck efter säsong är viktigt och genom att anlita ett däckföretag i Gimo som utför däckbytet åt dig gör att du sparar tid och däckbytet blir också ordentligt utfört. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika däckfirmor när du vill ha hjälp med att byta däck i Gimo.
Annons:

Byta däck i Gimo

Nedanför ser du vår kompletta lista över alla däckföretag som kan hjälpa dig med däckbyte i Gimo.

Abilteknik AB
Uppsalav. 25
747 42 Gimo

Annons:

Däckförvaring i Gimo

Förutom att få hjälp med att utföra däckbyte så erbjuder många av däckfirmorna och däckförvaring i Gimo. Att förvara sina däck på ett däckhotell i Gimo gör att du både sparar tid och pengar eftersom däcken håller längre. Fråga din däckfirma om dom också erbjuder däckförvaring i Gimo.

Däckfakta om orten Gimo

I Gimo finns det som nu bekant minst en däckfirma som erbjuder hjälp med däckbyte i Gimo. Nedan hittar du en del generell information och fakta om orten Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Gimo om du är intresserad av annat än bara däckbyte i Gimo.

I Gimo fann vi sammanlagt 1 olika däckföretag att välja mellan när du vill få hjälp med däckbyte i Gimo. Skulle det ändå vara så att du inte hittar någon däckfirma i Gimo som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra däckföretag i Uppsala.
Annons:

Billiga däck online

Genom att köpa dina däck online kan du spara mycket pengar när det att dagt att byta dina däck. Nedan är våra rekommenderade företag som säljer billiga däck online.

Gummihuset.se
Bythjul.com

Orter där du hittar däckföretag som utför snabba däckbyten

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta däckfirmor som du kan kontakta när du behöver hjälp med däckbyte.